top of page
detail marmer

Renders, dé werkwijze om je interieurdromen te visualiseren

PERSOONLIJK INTERIEURADVIES

Overweeg je om het interieur van je woning of werkomgeving door een professional te laten aanpakken? Dan denken we bij DB Design graag met je mee. Als gediplomeerde interieurstylisten dragen we met plezier ons steentje bij als je gaat bouwen, verbouwen of verhuizen.

Elke samenwerking start met de uitvoerige bespreking van je wensen en behoeften. Dat betekent voor ons luisteren en aftoetsen hoe je de ruimte wil gaan gebruiken, welke stijl en uitstraling je verkiest. We stellen kleuren en materialen voor en geven persoonlijk interieuradvies waarbij geen enkel detail onbesproken blijft.

render interieurontwerp tandartspraktijk

OOG VOOR FUNCTIONALITEIT, SFEER EN STIJL

Een goede interieurstyling van een ruimte of gebouw is het samenspel van factoren dat ervoor zorgt dat het er aangenaam en comfortabel leven of werken is.

 

Er is allereerst de functionele indeling van de ruimte. Waarvoor wordt ze gebruikt, de toegankelijkheid en de doorstroming naar of net de isolatie van andere kamers zijn belangrijk. Ook de inval van natuurlijk licht en schaduwpartijen spelen een rol bij de interieurinrichting en interieurdecoratie. Voeg daarbij het aspect sfeerschepping, kleuradvies en je stijlvoorkeur op het gebied van meubelen, verlichting, raamdecoratie en decoratieve interieurobjecten. En het interieurontwerp krijgt al aardig vorm.

NOOIT BESLISSEN ZONDER EEN RENDER

Wil je je interieur in dit stadium al voor ogen zien? Dat is mogelijk. Want wij maken van elk binnenhuisontwerp een 3D-visualisatie - of render - die een minutieuze weergave geeft van het interieur. Je krijgt een waarheidsgetrouwe indruk van de diepte, hoogte, lichtinval en zelfs van de sfeer in de ruimte.

Is het ontwerp volledig naar je wens, dan is de uitvoering van het project de volgende fase. Ook daarvoor kan je rekenen op de knowhow van DB Design want wij bemiddelen tussen jou en de aannemers en houden de voortgang van de werken nauwlettend in de gaten.

render interieurontwerp

Dankzij DB Design in Aalter wordt je huis een smaakvol ingerichte droomthuis.

Zin om je interieurplannen voor te leggen aan DB Design?

Contacteer ons gerust voor deskundig en gepersonaliseerd binnenhuisadvies.

bottom of page